Dr. Mehmet Çerçi

6 yıl sonra evlerinde yine yangın çıktı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde müstakil bir evde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin kontrol altına aldığı yangın sonrası ev sahipleri sinir krizi geçirdi. Aynı evin 6 yıl önce de yandığı öğrenildi.

05 Aralık 2022 Pazartesi 18:06
6 yıl sonra evlerinde yine yangın çıktı
Dr. Mehmet Çerçi

Olay Manisa'nın Turgutlu ilçesi'ne bağlı kırsal Avşar Mahallesi'nde bulunan Nurettin Mengi'ye ait müstakil evde, bugün saat 16.30 sıralarında, yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Elektrik sobasından çıktığı sanılan yangında alevler itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 1 saate kontrol altına alındı. Yangın anında evde kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

Mengi'nin evlerindeki yangını haber alarak gelen eşi Halise Mengi (45)  sinir krizi geçirdi. Mengi'ye ilk müdaheleyi ilk müdahaleyi olay yerinde bulunan sağlık ekipleri yaptı. Evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Mengi Ailesi'nin evinde 6 yıl önce de yangın çıktığı ve çocuklarının evde mahsur kaldığını düşünen Nurettin ve Halise Mengi çiftinin yaralandıkları öğrenildi.(DHA)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 05.12.2022 23:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.