ABStocks kripto'nun yüzde 60'ı Dubai'ye satıldı

27 Eylül 2022 Salı 10:55
ABStocks kripto'nun yüzde 60'ı Dubai'ye satıldı

İş insanı Muhsin Bayrak'ın 2021 yılında kurduğu teknoloji alanındaki ilk yatırımı olan ABStocks kripto alım satım platformunun yüzde 60'nı Dubai'den Al Maktul Ailesi'ne sattığı öğrenildi. Ayrıca şirketin kendi blockchain alt yapısına sahip tamamen yerli yazılımcılar tarafından üretilen kripto arzı ABG coin, 7 Ekim'de tüm dünya borsalarına girecek ve dünya pazarında arza sunulan ilk Türk kripto varlığı olma unvanına da sahip olacak.

AB grup Holding yönetim kurulu başkanı Muhsin Bayrak'ın olan ABStocksun yüzde 60'ını dünyada 9 ülkede kripto varlık alım satım borsaları olan Centurion & Co Dubai - UAE adlı Dubai'nin kurucu ailesi Al Maktul Ailesi'nin sahibi olduğu şirkete satıldığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde imzalanan sözleşme ile yüzde 60'ını alan Al Maktul ailesi ayrıca AB Grup Holding'in kendi kripto varlığı olan ABG coini de dünya piyasasına sokmak için kolları sıvadı. Bayrak ailesiyle ortak olan Al Maktul ailesi 7 Ekim'de kripto varlığını tüm dünya borsalarına sokmaya hazırlanıyor. İlk kez bir Türk kripto varlığının dünya piyasasında yerini alacağı öğrenildi.(DHA)

Son Güncelleme: 27.09.2022 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176