AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, milletvekili aday adaylığını açıkladı

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, görevinden istifa ederek 2023 yılı Genel Seçimlerinde milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. Sürekli, “AK Parti'de çalışma prensibi şu şekildedir; bir seçim biter o günden itibaren gelecek seçime çalışılır. Yani şu anda AK Parti İzmir teşkilatları bütün kademeleriyle seçime hazırdır. Görüşü ne olursa olsun, ben İzmirli hemşerilerimizden hep destek gördüm. Allah herkese böyle bir veda nasip etsin" dedi.

Dr. Mehmet Çerçi
16 Mart 2023 Perşembe 15:18
AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, milletvekili aday adaylığını açıkladı
Dr. Mehmet Çerçi

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, görevinden istifa ederek 2023 yılı Genel Seçimlerinde milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. İstifa sonrası AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın açıklamasında konuşan Sürekli, “14 Mayıs 2023 seçim tarihi olarak Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından belirlendi. Yaklaşık 6 aydır AK Parti teşkilatları seçime yönelik faaliyetlerini yoğunlaştırmıştı. AK Parti'de çalışma prensibi şu şekildedir; bir seçim biter o günden itibaren gelecek seçime çalışılır. Yani şu anda AK Parti İzmir teşkilatları bütün kademeleriyle seçime hazırdır. Görüşü ne olursa olsun, ben İzmirli hemşerilerimizden hep destek gördüm. Onların desteğini hissettim. İzmir siyasetine de teşekkür ediyorum. Allah herkese böyle bir veda nasip etsin. Bütün amacım görevimi bıraktıktan sonra bir hoş seda oluşturmaktı" ifadelerini kullandı.

'İLK İŞİMİZ VEFA ÇALIŞMALARI OLDU'
4 yıldır görevini sürdürdüğünü belirten Sürekli, “Yerel seçimlerin bitiminde görev Sayın Cumhurbaşkanı tarafından tarafıma tebliğ edilmişti. İzmir'de kolları sıvayarak çalışmalara başladık. İlk amacımız teşkilatımızın bütün dinamiklerini harekete geçirmekti. Teşkilatımız İzmir'de büyük bir güce, kurumsal bir yapıya kavuşmuştu. Geçmişten bu yana AK Parti teşkilatlarımızda görev alan kişi sayısı oldukça fazlaydı. İlk işimiz vefa çalışmalarını başlatmak oldu. Geçmiş dönem il başkanlarımız, milletvekillerimiz, AK Parti İzmir teşkilatlarında kim görev aldıysa hepsine ulaşmaya çalıştık. Yaklaşık 5 bin kişi AK Parti görev almıştı. Bunların birçoğuna ulaştık. 3 bin 208 geçmiş dönem mahalle başkanımıza ulaştık. Karınca modelini tekrar hayata geçirdik. Bir de eş zamanlı çalışma modelini getirdik. Bunların hepsi kesintisiz sürdü. Dönemimizde en çok dikkat ettiğimiz konu sürdürülebilirlik ve istikrardı. İzmir'de son 4 yılda 230 bin 640 üye kaydı gerçekleştirdik. Şu anda 530 bin 300 üyeye sahibiz" dedi.  

'ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUMU TAMAMLADIM'
Sürekli, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Cumhurbaşkanımızın olurları, teşkilat başkanımızın tensipleriyle bu dönemde aday adaylığım konusunda genel merkezin kabulü ortaya çıktı. Ben de 4 yıldır onurla, şerefle, gururla sürdürdüğüm il başkanlığı görevimden istifa ettim ve aday adaylığı başvurumu tamamladım. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı en yüksek oyla bir sefer daha Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'e, Sayın Binali Yıldırım'a, Hamza Dağ başkanımıza, değerli İzmir milletvekillerimize teşekkür ediyorum. 4 yılı bana bir kelimeyle özetleyin derseniz 'uyum' derim. Hep beraber uyum içerisinde çalıştık. Bir teşekkürüm de MHP İl Başkanı Veysel Şahin'e İzmir'in uyumu Türkiye'ye örnek oldu. Yeni gelecek il başkanımızın her daim emrinde, yanında olacağımı ifade ediyorum" diye konuştu.(DHA)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 16.03.2023 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176