Aracını bırakıp polisten kaçtı, geri döndüğünde yakalandı

Kütahya’da, trafik polislerinin 'dur' ihtarına uymayarak 15 kilometre takip edilen Sinan K., otomobili bırakıp kaçan şahıs bir süre sonra yakalandı.

18 Ocak 2023 Çarşamba 12:11
Aracını bırakıp polisten kaçtı, geri döndüğünde yakalandı

Sinan K., bir süre sonra aracı almaya döndüğünde yakalanarak gözaltına alındı; yapılan testte ise 2,18 promil alkollü olduğu belirlendi.
Adnan Menderes Caddesi’nde denetim yapan trafik polisleri, saat 02.00 sıralarında, şüphe üzerine 43 US 594 plakalı otomobilin sürücüsü Sinan K.’ye 'dur' ihtarında bulundu. İkaza uymayarak kaçan Sinan K., polis ekiplerince yaklaşık 15 kilometre takip edildi. Sinan K., Yunus Emre Mahallesi Dumlupınar Bulvarı’nda otomobili yol kenarına çekip kaçtı. Aracı park halinde bulan ekipler de Sinan K.’yi kısa süre sonra bıraktığı yerden almak için geri döndüğünde gözaltına aldı. Ehliyetsiz olduğu belirlenen Sinan K.’nin yapılan testte ise 2,18 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sinan K.’ye 'polisin ihtarına uymama', 'alkollü ve ehliyetsiz olarak araç kullanma' suçlarından 45 bin TL ceza uygulandı. Sağlık kontrolünün ardından Sinan K., ifadesi için Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. 

(DHA)
 

Anahtar Kelimeler:
Trafik PolisKütahya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.