Bodrum'da uyuşturucu operasyonu!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, polis ekipleri tarafından 5 farklı adreste yapılan uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli yakalandı

Dr. Mehmet Çerçi
06 Ocak 2023 Cuma 09:55
Bodrum'da uyuşturucu operasyonu!
Dr. Mehmet Çerçi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda satışa hazır 169 paket esrar ve çok miktarda uyuşturucu maddesi ele geçirildi.
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü Bodrum Büro Amirliği ekipleri kentte uyuşturucu satışı yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Bu kapsamda, tespit edilen şüpheliler teknik ve fiziki takibe alındı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 5 farklı adrese ekiplerce suçüstü baskın yapıldı. Ekiplerce 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde ve satış yapmak için kullandıkları zula tabir edilen yerlerde yapılan aramalarda satışa hazır 169 paket esrar, 140 gram kokain, 3 hassas terazi, 5 bin adet uyuşturucu koymak için hazırlanmış boş paket, 2 uyuşturucu paketlemek için kullanılan presleme makinesi, suçtan elde edildiği değerlendirilen 11 bin 700 lira nakit para ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

(DHA)


 

Son Güncelleme: 06.01.2023 09:50
Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuBodrum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.