Budamak için çıktığı hastane bahçesindeki ağaçtan düşüp, öldü

Manisa'nın Selendi ilçesinde, izin gününde çalıştığı hastanenin bahçesindeki, dalını budamak için çıktığı ağaçtan düşen işitme engeli Ramazan Demir (50) hayatını kaybetti.

20 Kasım 2022 Pazar 11:58
Budamak için çıktığı hastane bahçesindeki ağaçtan düşüp, öldü
Dr. Mehmet Çerçi

Olay dün saat 16.00 Selendi Devlet Hastanasi'nde meydana geldi. Hastanede 10 yıldır engelli kadrosundan hizmetli olarak çalışan 2 çocuk babası Ramazan Demir, izin gününde hastanenin bahçesindeki çam ağaçlarını budamaya geldi. Çıktığı ağaçta dengesini kaybeden Demir yaklaşık 4 metre yükseklikten düştü. Ağır yaralanan Demir'e ilk müdahale çalıştığı Selendi Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Durumu ağır olan Demir, daha sonra ileri tetkik ve tedavisi için sevk edildiği Salihli Devlet Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Demir'in ani ölümü ailesi, sevenleri, hastanedeki doktor, hemşire ve mesai arkadaşları yasa boğdu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.(DHA)

Son Güncelleme: 20.11.2022 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.