Büyükşehir'i gururlandıran ödül

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerde gösterdiği çalışmalar nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası ile ödüllendirildi.

19 Mayıs 2023 Cuma 12:31
Büyükşehir'i gururlandıran ödül

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında gösterdikleri fedakarlık ve başarılarından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası ile ödüllendirildi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Murat Başlı, 6171 Sayılı Madalya ve Nişanlar Kanunu kapsamında ödülü Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın elinden aldı. Başlı, daha sonra ödülle birlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Zolan, Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası ile ödüllendirilerek kendilerini bir kez daha gururlandıran itfaiyeyi tebrik etti.
Başkan Osman Zolan, deprem haberini alır almaz Denizli'den ilk yola çıkan ekibin Büyükşehir İtfaiyesi olduğunu belirterek, "Hatay'da arama kurtarma çalışmalarına katılan itfaiyenin 36 canı sağ olarak enkazın altından kurtardı. Bende defalarca deprem bölgesine gittim. 11 ilimizi etkileyen büyük bir yıkım oldu. Denizli Büyükşehir Belediyemiz, şehrimiz ve devletimizin tüm kurumları bölge için seferber olup yaraları sarmaya gayret etti. Ekiplerimiz hala deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor" dedi.(DHA)
 

Son Güncelleme: 19.05.2023 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.