Denizli'de 19 Mayıs törenle kutlandı

DENİZLİ'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'nda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Öğrenciler meydanda halk oyunları oynadı, gösteri yaptı.

19 Mayıs 2023 Cuma 12:43
Denizli'de 19 Mayıs törenle kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında kentteki etkinlikler, valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından valilik önünden, etkinliklerin düzenleneceği 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'na kadar kortej yürüyüşü yapıldı. Burada düzenlenen törene Denizli Vali Vekili Mehmet Okur, Garnizon Komutan Vekili Albay Erkan Dabi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli milletvekilleri AK Parti'li Nilgün Ök, CHP'li Gülizar Biçer Karaca, Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün ile öğrenciler ve çok sayıda kişi katıldı. Törende şiirler okundu, çeşitli branşlardan sporcular gösteriler yaptı. Tören sonunda çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.(DHA)

Son Güncelleme: 19.05.2023 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.