Dr. Mehmet Çerçi

Fazıl Say ve Serenad Bağcan depremzedeler için sahnede

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say ve solist Serenad Bağcan 4 Mart'ta depremzedeler yararına İzmir'de sahne alacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliği yapacağı yardım konserinin gelirinin 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına aktarılacağını söyleyen Başkan Tunç Soyer, "Gelin yaraları birlikte sarmaya devam edelim. Konsere gitmeseniz de bilet alarak destek olun" dedi.

Dr. Mehmet Çerçi
28 Şubat 2023 Salı 12:21
Fazıl Say ve Serenad Bağcan depremzedeler için sahnede
Dr. Mehmet Çerçi

İzmir Büyükşehir Belediyesi 11 ili etkileyen depremlerin yaralarını sarmak amacıyla 4 Mart'ta dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say ile solist Serenad Bağcan'ın dayanışma konserine ev sahipliği yapıyor. 4 Mart Cumartesi günü saat 20.00'de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde yapılacak konserin tüm geliri İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına aktarılacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Kıymetli dostum Fazıl Say'ın teklifi ile gelirin tamamen deprem bölgesine bağışlanacağı bir dayanışma konseri düzenliyoruz. Biletlerinizi bugünden itibaren 'birkirabiryuva.org' adresinden alabilirsiniz. Gelin yaraları birlikte sarmaya devam edelim. Konsere gitmeseniz de bilet alarak destek olunö dedi.

KATILIMSIZ BİLET SEÇENEĞİ DE VAR
Konser programında Fazıl Say'ın Türk edebiyatının önde gelen şairlerinin eserlerinden esinlenerek bestelediği şarkılar yer alırken, gecenin sunuculuğunu Yekta Kopan yapacak. Biletler 1000 liralık tek fiyattan satışa sunuldu. Konsere gidemeyecek olanlar da 500 lira tutarındaki katılımsız bilet satın alma seçeneğiyle bu dayanışmaya katkıda bulunabiliyor. Protokol, davetli uygulaması ve koltuk numarasının olmadığı konser için Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Büyük Salon'un kapıları saat 19.30'da açılacak.(DHA)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 01.03.2023 00:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176