Gördes bu olayı konuşuyor! Ticaret odası seçimlerinde oy kullanmaması için bir üye kaçırıldı ve darp edildi

İddialar havada uçuyor! Gördes Ticaret Odası seçiminde oy kullanmaması için kaçırılan üye darp edildi ve hastane önüne bırakıldı

24 Kasım 2022 Perşembe 14:51
Gördes bu olayı konuşuyor! Ticaret odası seçimlerinde oy kullanmaması için bir üye kaçırıldı ve darp edildi

Manisa'nın Gördes ilçesinde geçtiğimiz gün yapılan Gördes Ticaret ve Sanayi odası seçimlerinde oy kullanacak bir üyenin kaçırılarak oy kullanılmasına mani olunduğu, şahsın darp edildiği ve uyuşturucu içirildiği iddiasıyla seçimlerin de şaibeli gerçekleştiği ilçede konuşuluyor.


Edinilen bilgilere göre iddialar şöyle ; Gördes Ticaret ve Sanayi odasında meslek grupları seçimlerinde 1. ve 2. grup arasında çekişmeli bir seçim yaşandı.
12 Oda meclis üyesinin oy kullandığı seçimlerde, önce Serdar Özcan ile Umur Faik Kollu yarıştı. Taraflar 6’şar oy alınca, seçim kurulu ikinci tur seçimlere gidilmesine karar verdi.
2.Tur seçimlerine geçildiğinde Serdar Özcan bu kez Mustafa Hamarat isimli aday ile yarışacaktı. İddialara göre bu turun seçimi için hazırlıklar sürerken, 1. grup lehinde oy kullanmaması için G.K. isimli üye seçimlerin yapıldığı yerden zorla kaçırıldı. 
Bu olay seçimin hararetli havası içinde fark edilmedi. Seçimde 1.gruptan Mustafa Hamarat 5 oyda kalırken, 2. gruptan seçim yarışına giren Serdar Özcan 6 oy alarak seçimi kazandı.


OY KULLANMAMASI İÇİN KAÇIRILDIĞI İDDİA EDİLEN ŞAHIS DARP EDİLEREK HASTANE ÖNÜNE BIRAKILMIŞ
Seçim bittikten sonra gece geç saatlerde seçimden hemen önce kaçırıldığı iddia edilen G.K'nın darp edilmiş ve uyuşturucu madde verilmiş şekilde, Balıkesir'in Gördes'e komşu ilçesi Sındırgı devlet Hastanesi önüne yaralı olarak bırakıldığı ortaya çıktı. Sındırgı Devlet hastanesi acil servisinde tedaviye alınan G.K.'nın vücudunda darp izleri yanısıra çeşitli bölgelerinde de yaraların olduğu tespit edilerek, hasta Balıkesir Üniversitesi hastanesine sevk edildi.
Yaralı şahsın durumu kritik ve kontrol altında tutuluyor.
Olayın ardından güvenlik güçleri soruşturma başlattı. İddiaların doğruluğu ve G.K.'nın kimler tarafından ne şekilde kaçırıldığı, nasıl uyuşturucu verildiği ve kimler tarafından darp edildiği araştırılıyor.
Gördes ilçesinde olayla ilgili gündem sürüyor.

HABER-Mustafa Temiz (DARE MEDYA)

Son Güncelleme: 25.11.2022 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176