Kanalizasyon borusuna sıkışan köpeği itfaiye kurtardı

15 Ağustos 2022 Pazartesi 15:27
Kanalizasyon borusuna sıkışan köpeği itfaiye kurtardı

 Acıpayam ilçesinde, yer altındaki kanalizasyon borusundan köpek sesi geldiğini duyanlar itfaiyeden yardım istedi. Sesin geldiği sokakta betonu ve kanalizasyon borusunu kıran itfaiye ekipleri, boruya sıkışan sokak köpeğine ulaşıp, kurtardı.
Akalan Mahallesi'nde kanalizasyon borusundan köpek sesi geldiğini duyanlar, durumu itfaiyeye bildirdi. Bölgeye gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı arama kurtarma ekipleri, sokaktaki kilit parke taşlarını söktü. Betonu ve kanalizasyon borusunu kıran ekipler, yer altındaki kanalizasyon borusuna sıkışan sokak köpeğine ulaştı. İtfaiyeciler tarafından kurtarılan köpeğin bir süre ayağa kalkmakta ve yürümekte zorlandığı görüldü. İtfaiyeciler, açlıktan ve susuzluktan bitkin kalan köpeği besledi. Yapılan sağlık kontrolünde durumunun iyi olduğu anlaşılan köpek bırakıldı.(DHA)

Son Güncelleme: 15.08.2022 21:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176