Kuşadası'nda temizlik çalışması sürüyor

AYDIN'ın Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, farklı mahallelerde eş zamanlı yürüttüğü hijyen ve dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında son olarak İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'ndan Atatürk Meydanı'na kadar temizlik çalışması yaptı.

Dr. Mehmet Çerçi
29 Mayıs 2023 Pazartesi 12:25
Kuşadası'nda temizlik çalışması sürüyor
Dr. Mehmet Çerçi

Kuşadası Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kamuya açık alanlarda düzenli olarak gerçekleştirdiği hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. Turizm sezonunun başlaması ile birlikte nüfus yoğunluğunun arttığı kent merkezi ve sahil bandına odaklanan ekipler tarafından, son olarak İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda temizlik çalışması yapıldı.
Çalışmada kent mobilyaları ile çöp sepetleri çevreye zarar vermeyen güçlendirilmiş bitkisel deterjanlar kullanılarak hijyenik hale getirildi. Ekipler, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'ndan başlayarak Atatürk Meydanı'nı da kapsayan sahil bandında 90 derecelik sıcak suyla yıkama işlemi gerçekleştirdi.(DHA)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 29.05.2023 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176