Mahalle bekçisinin bıçaklandığı olayda 2 tutuklama

Turgutlu ilçesinde kendilerine engel olmaya çalışan bekçiyi bıçakla yaralayan hırsızlık şüphelisi 2 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

25 Temmuz 2022 Pazartesi 20:09
Mahalle bekçisinin bıçaklandığı olayda 2 tutuklama

Olay, 19 Temmuz günü saat 18.45 sıralarında Acarlar Mahallesi Dibek Sokak üzerinde meydana geldi. Mesai saatleri dışında olan mahalle bekçisi G.A. (30), sokaktan geçerken 2 kişinin durumundan şüphelendi. Bir iş yerinden çaldıkları tespit edilen fotokopi makinesini, sakladıkları bir inşaattan çıkardıklarını gören bekçi G.A., şüpheliler A.C.K. (18) ve H.T.’yi (20) durdurmak istedi. Şüphelilerle tartışan G.A., yaşanan arbede sırasında sol bacağından bıçakla yaralandı. Şüpheliler, ise olay yerinden uzaklaştı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralı bekçi, sağlık ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan bekçi, tedavisi sonrası taburcu edildi. Çalışma başlatan polis ekipleri, şüphelilerden A.C.K.'yı 23 Temmuz'da yakaladı. A.C.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, olayda bıçağı kullandığı belirlenen diğer şüpheli H.T. ise bugün Balıkesir’in Burhaniye ilçesine bağlı Ören beldesinde yakalandı. 
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen H.T.’nin yapılan GBT sorgusunda hırsızlık ve uyuşturucu suçlarından 4 arama kaydı olduğu tespit edildi. H.T., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. (DHA)

Son Güncelleme: 25.07.2022 23:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.