Manisa Fen Lisesi Öğrencileri, atıksu arıtma tesisini gezdi

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Merkez Atıksu Arıtma Tesisi, Manisa Fen Lisesi 9'uncu sınıf öğrencilerini ağırladı.

29 Mayıs 2023 Pazartesi 10:49
Manisa Fen Lisesi Öğrencileri, atıksu arıtma tesisini gezdi

Öğretmenleri eşliğinde tesisi gezen öğrencilerin sorularını yanıtlayan MASKİ yetkilileri atıksuyun arıtılma süreci hakkında bilgiler verdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, her yaştan öğrencinin gelişimine ve çevre bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla organize ettiği teknik gezilerini sürdürüyor. Bu kapsamda, MASKİ Merkez Atıksu Arıtma Tesisi, Manisa Fen Lisesi 9'uncu sınıf öğrencilerini ağırladı. Öğrenciler, MASKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Dairesi yetkili personeli ve öğretmenleri ile birlikte Merkez Atıksu Arıtma Tesisi'ni gezdi. Atıksu arıtım sürecini yakından izleme fırsatı bulan ve tesisteki faaliyetleri merakla inceleyen öğrenciler tüm üniteleri ve çalışma şekillerini görme fırsatı buldu. Vğrenciler, tesisle ilgili sorularını yetkili personele yöneltip, arıtım süreci hakkında detaylı bilgi sahibi oldu.(DHA)
 

Son Güncelleme: 29.05.2023 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176