Manisa MASKİ'de yangın tatbikatı yapıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü, acil durum anında hizmet binasının tahliyesi ve müdahale hızını arttırmak amacıyla yangın ve kurtarma tatbikatı düzenledi. Tatbikat başarılı bir şekilde tamamlandı.

02 Kasım 2022 Çarşamba 15:05
Manisa MASKİ'de yangın tatbikatı yapıldı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kurum içi iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ile düzenli şekilde yürütülmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmeliği gereğince yangın ve kurtarma tatbikatı düzenlendi.
MASKİ Acil Durum Ekiplerince düzenlenen tatbikata, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı İşyeri Sağlık ve Güvenlik Biriminden A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Ruhan Bayraktar koordinasyonu ile beraber Sivil Savunma Uzmanı Mehmet Ali Tunayılmaz ve MASKİ Daire Başkanları ile birlikte Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal da katıldı.

MASKİ Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen tatbikat, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi, Sağlık İşleri Dairesi ve Zabıta Dairesi Başkanlıkları iş birliğiyle gerçekleştirildi. MASKİ Hizmet binasında canlandırılan mizansende; yangın durumunda binanın hızlı ve güvenli şekilde tahliye edilmesi ve olası yaralanmalara acil müdahale konuları ele alındı.MANİSA (İGFA) 

Son Güncelleme: 04.11.2022 05:24
Anahtar Kelimeler:
Manisa Maski Tatbikat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176