Manisa Şehir Hastanesi 5 yaşında

Cumhuriyetin 100. Yılı'nda başarılarla dolu 5 yılı geride bırakan Şehir Hastanesi'nde '100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla' temalı fotoğraf sergisi açıldı.

30 Ekim 2023 Pazartesi 12:08
Manisa Şehir Hastanesi 5 yaşında

Cumhuriyetin 100. Yılı ve Şehir Hastanesi'nin 5. Yılı kapsamında bir etkinlik gerçekleşti. Etkinlik öncesinde Sağlık Bakanlığı'nın Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında düzenlediği '100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla' temalı fotoğraf sergisi hastanenin ana giriş alanında sergilendi. Fotoğraf sergisine ve kutlama törenine Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca, Başhekim Uzm. Dr. Serkan Saka, idari yöneticiler ve hastane çalışanları katılım gösterdi. Uzm. Dr. Serkan Saka konuşmasında, "Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nı kutlamanın gururunu yaşadığımız bugün de aynı zamanda Manisa Şehir Hastanesi’nin 5. Yılı'nı kutlamanın da mutluluğunu yaşıyoruz.
İyi sağlık hizmetinde başarı, güven ve kalite ayrılmaz bir bütündür. 5 yılda pek çok başarıya imza atarak büyük bir yol kat ettik. Bu yolda bizimle omuz omuza yürüyen, büyük bir özveriyle görevlerini yürüten 2 bin 350 çalışma arkadaşıma tek tek teşekkür ederim. Hastanemizin 5. yılı ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı beraber kutlamak bizler için ayrı bir heyecan ve gurur kaynağı oldu. Cumhuriyet, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Millî Mücadele kahramanlarının bizlere en büyük armağanı, en değerli emanetidir. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir. 100 yıl önce bugün yakılan bir meşaledir Cumhuriyet. Hastanemizin 5., Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun" dedi. Hazırlanan Cumhuriyet Bayramı videoları ve hastane 5. Yıl video gösterileri izlendikten sonra hastane çalışanlarından Kültür Turizm Bakanlığı Kalem şairi Özlem Çetin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yazdığı şiiri okudu. Pasta kesim merasiminden sonra tören sona erdi.

 

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176