Manisa TSO'dan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na ziyaret

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve Meclis Başkanı Ümit Türek, yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegeleri, Manisa il oda ve borsalar akademik danışmanları Prof. Dr. Hüseyin Aktaş ve Prof. Dr. Mahmut Karğın ve Genel Sekreter Filiz Kavaklı ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

19 Kasım 2022 Cumartesi 15:49
Manisa TSO'dan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na ziyaret

TSO'nun yaptığı ziyarette konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Hisarcıklıoğlu, "Pandemi döneminde Mehmet Başkan adeta hiç durmadan çalıştı. Bütün zorluklara rağmen büyük bir azim gösterdi. Manisa iş dünyasının sorunlarının çözülmesi noktasında çok gayret gösterdi. Kendisini eskiden beri tanırım. Titiz bir çalışma prensibi ile sorunların çözümü noktasında gayret gösteren, proje üreten bir isim. Pandemi döneminde de Mehmet Başkan sektörlerde yaşanan sorunları ivedilikle bize iletti. Biz de gerekli merciler ile görüşüp sorunların giderilmesi noktasında adımlar attık. Bu bağlamda Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmalarını takdirle takip ettik" dedi.

'GEÇTİĞİMİZ DÖNEM OLDUĞU GİBİ BU DÖNEMDE DE BİRÇOK PROJEMİZ VAR'
Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, ziyarette yeni dönemde hayata geçirecekleri projeler hakkında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na bilgi verdi. Yılmaz, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "2022 ve 2026 dönemi Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı olarak Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis, Yönetim Kurulu, TOBB delegeleri ve disiplin kurulu üyelerini büyük olgunluk içerisinde camiamıza yakışır şekilde tamamladık. Hem Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu hem de ekibinin vermiş olduğu destek için de teşekkür ediyorum. 2 dönemdir de yönetim kurulu başkanlığı yapıyorum. Geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde de birçok projemiz var. Rifat Bey, Odalar Birliği'ni olması gereken, düşünülmesi gerekenin de üzerinde bir konuma taşıdı. Kendisi TOBB gibi saygın bir kurumu en iyi şekilde temsil ediyor. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da desteğimiz Rifat Başkanla birlikte olacak. Mayıs ayında yapılacak Genel Kurul'da Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu'nun bizimle yürümesinin Manisa'daki tüm oda ve borsaların ortak görüşü olduğunu da belirtmek isterim" diye konuştu.

Ziyaretin ardından TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirildi. (DHA)
 

Son Güncelleme: 19.11.2022 17:40
Anahtar Kelimeler:
Manisa Tso
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.