Dr. Mehmet Çerçi

Marmaris Belediye Başkanı Oktay'dan, Kılıçdaroğlu'na ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, çalışmalarıyla ilgili sunum yaptı.

01 Şubat 2023 Çarşamba 13:18
Marmaris Belediye Başkanı Oktay'dan, Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Dr. Mehmet Çerçi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yapımına başlanan yeni belediye binası, katlı otopark, kültür merkezi projeleri ve diğer çalışmalarla ilgili sunum yaptı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret etti. Ziyarette Oktay, yapımına başlanan yeni belediye binası ve çok yakın bir zamanda başlayacak olan otopark-kültür merkezi projesiyle ilgili sunum yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'un da hazır bulunduğu ziyarette CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı ve Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk de Başkan Oktay'a eşlik etti. Pazartesi günü Millet İttifakı'nın 'Yarının Türkiyesi İçin Ortak Politikalar Mutabakat Metni' açıklama töreni için Ankara'ya giden Oktay ve beraberindekiler salı günü de CHP Grup toplantısına katılarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını dinledi. Ardından da meclisteki makam odasında Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Oktay, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na belediye binası ve katlı otopark-kültür merkezi projeleriyle hazırlanan sunumu aktardı.

'TÜM BİRİMLERİ TEK ÇATI ALTINA TOPLAYACAĞIZ'
Marmaris'in uzun yıllardır yeni bir belediye binasına ihtiyaç duyduğunu söyleyen Oktay, "50 yıllık bir binada hizmet veriyorduk. 30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de büyük etki gösteren ve maalesef ki 117 vatandaşımızın can verdiği depremde Marmaris de ciddi anlamda sarsıldı. Depremin hemen ardından testler yaptırdık ve riskli çıkınca belediye binamızı ivedi olarak boşalttık. Çünkü hiçbir çalışanımızın ve vatandaşımızın hayatını riske atamazdık. Şu an iki ayrı binada hizmet veriyoruz. Yapımına başladığımız binayı en kısa sürede tamamlayarak tüm birimleri tek çatı altına toplayacağız" dedi. Oktay, Marmaris'in otopark sorununa bir nebze çözüm olacak katlı otopark ve üstü kültür merkezi olarak planlanan yapının da çok kısa sürede yapımına başlayacaklarını belirterek her iki projeyle ilgili teknik detaylar anlattı ve Kılıçdaroğlu'nu Marmaris'e davet etti.

'MARMARİS'İ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM'
Marmaris'i ziyaret etmekten mutluluk duyacağını belirten Kılıçdaroğlu Marmaris'in sadece Türkiye'nin değil dünyanın en güzel yerlerinden biri olduğunu belirterek, "Marmaris'i ve çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Önemli başarılara imza atıyorsunuz. Türkiyemizin aydınlık yüzü Marmaris'e ve değerli vatandaşlarımıza sevgilerimi, selamlarımı gönderiyorum" diye konuştu.

(DHA)
 

Son Güncelleme: 01.02.2023 14:28
Anahtar Kelimeler:
KılıçdaroğluMarmaris
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.