Minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

Manisa'nın Salihli ilçesinde, kavşakta minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü Fatih Öztürk (35), hayatını kaybetti. Kazadan sonra kaçan minibüsün sürücüsü yabancı uyruklu Ahmet El Ali ise yakalanarak gözaltına alındı. 

Dr. Mehmet Çerçi
26 Şubat 2023 Pazar 00:10
Minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü
Dr. Mehmet Çerçi

Kaza, saat 15.00 sıralarında İzmir-Ankara Karayolu Bülent Ecevit Köprülü Kavşağı Akhisar yolu girişinde meydana geldi. İddiaya göre, Kula istikametinden İzmir istikametine gitmekte olan yabancı uyruklu Ahmet El Ali (20) yönetimindeki 10 AHN 819 plakalı minibüs ile Akhisar yolu istikametinden Salihli istikametine gitmekte olan Fatih Öztürk yönetimindeki 45 RS 129 plakalı motosiklet, Bülent Ecevit Köprülü Kavşağında çarpıştı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk kontrollerinde, minibüsün altında kalan motosiklet sürücüsü Fatih Öztürk, olay yerinde hayatını kaybetti belirlendi. Öztürk'ün cansız bedeni Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazadan sonra kaçan minibüsün sürücüsü Ahmet El Ali polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. (DHA)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 26.02.2023 03:53
Anahtar Kelimeler:
Manisa Salihli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.