Muğla AK Parti Milletvekilleri, "Cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı yapacağız"

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, yazılı açıklamalarda bulunarak Cumhurbaşkanı'na teşekkürlerini ilettiler.

17 Ocak 2023 Salı 12:38
Muğla AK Parti Milletvekilleri, "Cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı yapacağız"

AK Parti Muğla milletvekillileri Yelda Gökcan ile Mehmet Yavuz Demir, ortak olarak yaptıkları yazılı açıklamayla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'daki toplu açılış törenine resmi kayıtlara göre 50 bin kişinin katıldığını duyurdu.
 
AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, ortak açıklamalarında Muğla'ya kazandırdığı yatırımlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Muğla'ya 20 yılda 50 milyar lira tutarında yatırım kazandırdıklarını ifade eden milletvekilleri Demir ve Gökcan, açıklamalarında ayrıca pandemi sürecine ve dünya ekonomisindeki daralmalara rağmen son 4 yılda Muğla'ya 35 Milyar lira tutarında yatırım aldıklarını kaydetti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris-Datça Yolu, Milas İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Bodrum Devlet Hastanesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreni için Muğla'ya geldiğini hatırlatan milletvekilleri Demir ve Gökcan, "5 milyar 221 milyon lira yatırım bedeline sahip projelerin açılışlarını yaptık. Muğla'mıza hayırlı olsun" dedi.


Milletvekilleri Demir ve Gökcan, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:
"Yatırım ve destekleri için, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve bakanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Muğla programı için yoğun gayret sarf eden tüm teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, mahalle başkanlarımıza, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve katkı sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Resmi rakamlara göre 50 bin kişilik yoğun bir katılım sağlayan kıymetli hemşerilerimize ayrı bir parantez açmak istiyoruz. Coşkusu, heyecanı ve teveccühü ile sevgili hemşerilerimiz büyük bir teşekkürü hak ediyor. Hep birlikte Muğla'mıza yeni bir Muğla eklemeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak, ilk günkü aşk ve heyecanla hep birlikte cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız. Girdiğimiz tüm seçimleri açık ara kazandığımız gibi bu seçimlerden de başarı ile çıkacağımıza inancımız tamdır."

(DHA)

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiMuğla Milletvekili
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176