Narlıdere'de engelleri kaldıran hizmet

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, belediye bünyesindeki 'Engelli Merkezi' her ay 500 engelli birey ve ailesine hizmet veriyor. Çeşitli kurs ve etkinliklerle engelli bireyler, yaşamın içerisinde aktif rol alırken, ailelerine de stres yönetimi, diksiyon eğitimi veriliyor.

Dr. Mehmet Çerçi
23 Temmuz 2022 Cumartesi 11:54
Narlıdere'de engelleri kaldıran hizmet
Dr. Mehmet Çerçi

İlçedeki engelli tüm bireylerin hayatına olumlu yönde dokunmak istediklerini belirten Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Narlıdere'de engelleri kaldırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Dr. Mehmet Çerçi

Narlıdere Belediyesi, Asım Bezirci Parkı'nın içinde bulunan Engelli Merkezi, her ay 500 engelli birey ve ailelerine hizmet veriyor. Yıl boyu devam eden ancak yaz döneminde ara verilen ve eylül ayı itibariyle yeniden başlayacak olan resim, dans, yoga kurslarının yanı sıra engelli ailelerine de haftanın 1 günü danışmanlık ve çeşitli eğitimler veriyor.
Merkezde her çarşamba gerçekleştirilen 'İletişim Günü'nde 10.00-13.00 saatleri arasında engelli bireylerin ailelerine danışmanlık, stres yönetimi, diksiyon eğitimi verilip, bilgilendirmelerde bulunuyor.

'ENGELLERİ KALDIRIYORUZ'
İlçedeki tüm engelli bireylerin hayatlarına olumlu yönde dokunmak istediklerini belirten Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Narlıdere'de engelleri ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çeşitli projeleri üreterek hayata geçiriyoruz. Bu projelerimizle engelli bireylerin hayatın içerisinde aktif rol almasını sağlıyoruz. Engelli merkezimizde de engelli bireylerimize ve ailelerine hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. (DHA)
 

Son Güncelleme: 23.07.2022 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.