Ormanlık alanda kenevir ve kubar esrar ele geçirildi

Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı kırsal Ayvacık Mahallesindeki ormanda 20 kök kenevir bitkisinin ekili olduğunu tespit eden jandarma ekipleri, aynı mevkide poşet içerisinde 170 gram kurutulmuş kubar esrar ele geçirdi. Şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

01 Eylül 2022 Perşembe 20:18
Ormanlık alanda kenevir ve kubar esrar ele geçirildi

Manisa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT unsurları, Ayvacık Mahallesinde bugün saat 14.00 sıralarında icra edilen drone faaliyeti esnasında ormanlık alan içerisinde boyları 50 cm ile 150 cm arasında değişen 20 kök kenevir bitkisi tespit etti. Olay yerinde ayrıca poşet içerisinde 170 gram kurutulmuş kubar esrar ele geçirildi. Ormanlık alanda kenevir bitkisi yetiştiren şüpheli veya şüphelilerin tespiti ve yakalanması için başlatılan soruşturma sürüyor.(DHA)

Son Güncelleme: 02.09.2022 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176