Soyer'den ESHOT emekçilerine yeni yıl kutlaması; "Sizler belediyemizin görünür yüzüsünüz"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, günün ilk vardiyasında ESHOT şoförlerinin yeni yılını kutladı. Soyer, "Sizler belediyemizin görünür yüzüsünüz."

28 Aralık 2022 Çarşamba 11:26
Soyer'den ESHOT emekçilerine yeni yıl kutlaması; "Sizler belediyemizin görünür yüzüsünüz"

Adatepe Garajı’na giderek çalışanlarla sohbet eden Başkan Soyer, tesise kazandırılan yeni dinlenme alanını ziyaret etti. 2023’te Türkiye’ye örnek olmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Soyer, "Sizler belediyemizin görünür yüzüsünüz. 2023'te  yapacağınız iş hepimize umut olsun" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2023’e sayılı günler kala gece gündüz demeden kent ulaşımı için alın teri döken ESHOT emekçilerinin yeni yılını kutladı. Sabah saat 5’te ESHOT’un Adatepe’deki Garajı’na giderek ilk sefere çıkacak ESHOT çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Tunç Soyer’e, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı, ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey ve İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları eşlik etti.
ESHOT çalışanlarıyla sohbet eden Başkan Soyer, Adatepe tesisinde ESHOT’un imkanlarıyla atıl alandan yeniden dönüştürülen dinlenme ve idare binasını gezdi. ESHOT’un atölye çalışanlarının el emeğiyle hizmete açılan binada çay ocağından, kütüphaneye, dinlenme odalarından idari yönetime kadar çok sayıda alan yer aldı.

'ESHOT’UN 80'İNCİ YILINI KUTLAYACAĞIZ'
Garajdaki turun ardından ESHOT çalışanlarına seslenen Başkan Soyer, "Sizler her gün bu saatte işe başlıyorsunuz. Biliyorum, hakikaten zor bir iş yapıyorsunuz. Her gün aslında bulunduğunuz yerde görev yaptığınız noktada, belediyemizin görünür yüzü oluyorsunuz. Sizi gören İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni görüyor aslında. Sizlerin olumlu ve olumsuz davranışları hepimize yansıyor. ESHOT, 80 yıllık bir kurum. 2023’te hep birlikte 80’inci yılını kutlayacağız. Dile kolay 80 yıllık bir çınar. O çınarın hepimiz birer parçasıyız ve o çınar yaşamaya devam edecek. Diliyorum ki 2023’te yapacağınız iş hepimize iyilikler getirsin, moralini düzeltsin, geleceğe dair umut olsun" şeklinde konuştu.  

'KADIN ŞOFÖR SAYIMIZI 170'E ÇIKARACAĞIZ'
Çalışanların yeni yılını kutlayan Başkan Soyer, "Her anlamda zor bir dönemden geçiyoruz. Türkiye’nin belki de en zor dönemini beraber göğüslüyoruz. Pandemiden bu yana sıkıntılardan, felaketlerden başımızı kaldıramıyoruz. Şimdi de derin bir ekonomik krizin içindeyiz. Ama bunu da atlatacağımızı biliyorum. Hep beraber atlatacağız ve Türkiye’ye örnek olmaya devam edeceğiz. Bu yıl kadın şoför sayımızı 170’e çıkarmak istiyoruz. Daha da çoğaltacağız. Kadınlarımız daha fazla İzmir’e el versin istiyoruz. Her birinize kazasız, belasız, iyi bir yıl diliyorum. Sağlıkla, huzurla, güler yüzle işinizi yapmak nasip olsun. Sizlerle iftihar ediyorum. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

(DHA)
 

Son Güncelleme: 28.12.2022 14:53
Anahtar Kelimeler:
EshotTunç Soyer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.