Traktör tarlaya devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Aydın’ın İncirliova ilçesinde, seyir halinde olan traktör sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle tarlaya devrildi. Kazada sürücü Mehmet Özkan (68) hayatını kaybederken, yolcu konumundaki Turan Koçoğlu (55) ise yaralandı.

07 Ağustos 2022 Pazar 00:33
Traktör tarlaya devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Kaza, saat 20.30 sıralarında İncirliova- Koçarlı Karayolu 4’üncü kilometresinde meydana geldi. İncirliova istikametinden Koçarlı istikametine seyir halinde olan Mehmet Özkan idaresindeki 09 UH 510 plakalı traktör, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle tarlaya devrildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonrasında sürücü Mehmet Özkan’ının hayatını kaybettiği belirlendi. Traktörde yolcu konumunda bulunan Turan Koçaoğlu yaralı olarak ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.   Mehmet Özkan’ın cenazesi ise olay yeri incelemesinin ardından Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Son Güncelleme: 07.08.2022 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.