Turgutlu'da amcasıyla birlikte uğradığı silahlı saldırıda ölen Yusuf Aykaç toprağa verildi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, dün akşam evlerini  önünde amcası Şemsettin Aykaç (42) ile uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Yusuf Aykaç (20) toprağa verildi. 

22 Kasım 2022 Salı 19:15
Turgutlu'da amcasıyla birlikte uğradığı silahlı saldırıda ölen Yusuf Aykaç toprağa verildi

İşçi servis otobüs şoförü Şemsettin Aykaç ve bir fabrikada işçi olarak çalışan yeğeni Yusuf Aykaç, dün saat 19.00 sıralarında, İstasyonaltı Mahallesi Öz Sokak'ta silahlı saldırıya uğradı. Şemsettin Aykaç sırtından, Yusuf Aykaç ise karnından yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralılar, sağlık ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Yusuf Aykaç hayatını kaybetti. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edilen amcası Şemsettin Aykaç'ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.
Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ve görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkan polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edilen M.E.B. ve oğulları D.B. (22), D.B. (18) ve yaşı 18'den küçük olduğu belirtilen M.B.'yi gözaltına aldı. Şüpheli baba ve oğullarının polisteki işlemleri sürerken, hayatını kaybeden Yusuf Aykaç için İstasyonaltı Mahallesi'ndeki Hamidiye Camisi'nde bugün ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi.
Cenaze törenine Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Aykaç Ailesi'nin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından Aykaç'ın cenazesi Turgutlu Yeni Mezarlığında toprağa verildi.
Hayatını kaybeden Yusuf Aykaç'ın iki ay önce Siirt'ten amcasının yanına geldiği öğrenildi. (DHA)

Son Güncelleme: 23.11.2022 12:31
Anahtar Kelimeler:
Turgutlu Cinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.