'Türkiye Yüzyılı ülkemize, milletimize ve Menemenimize hayırlı olsun'

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi Menemen'de de coşkuyla kutlandı.

29 Mayıs 2023 Pazartesi 13:47
'Türkiye Yüzyılı ülkemize, milletimize ve Menemenimize hayırlı olsun'

Seçim sonuçlarını partililerle birlikte AK Parti İlçe Başkanlığı'nda izleyen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, "Türkiye; büyük ve güçlü Türkiye için dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı yine, yeniden Cumhurbaşkanı seçti. Türkiye Yüzyılı ülkemize, milletimize ve Menemenimize hayırlı olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi Menemen'de de coşkuyla kutlandı. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde sandıkların kapanmasının ardından Türk Bayrağı ile Cumhur İttifakı partilerinin bayraklarını alan Menemenliler, Cumhuriyet Meydanı'na akın etti. Renkli görüntülere sahne olan kutlamalarda vatandaşlar davul zurna eşliğinde halay çekti. Seçim sonuçlarını AK Parti Menemen ilçe binasında takip eden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, kutlamalara AK Parti Menemen İlçe Başkanı Hakkı Durmaz, ilçe yönetimi ve meclis üyeleri ile katıldı. Coşkulu kalabalık Cumhuriyet Meydanı'na kurulan dev barkovizyondan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıkköy ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden gerçekleştirdiği zafer konuşmalarını hep birlikte takip etti.

'MİLLETİMİZ 'İSTİKRAR' DEDİ'
Cumhurbaşkanının zafer konuşmasının ardından meydanda bulunan coşkulu kalabalığa hitap eden Pehlivan, "Seçim sonuçlarımız, ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun. Türkiye; büyük ve güçlü Türkiye için dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı yine, yeniden Cumhurbaşkanı seçti. Türkiye Yüzyılı ülkemize, milletimize ve Menemenimize hayırlı olsun" diye konuştu.  

AK Parti çatısı altında hizmet etmenin kendisi için ayrı bir onur kaynağı olduğunu dile getiren Pehlivan, şöyle devam etti:
"Var gücümüzle çalıştığımız Menemenimiz için artık sorumluluğumuz daha fazla. Cumhurbaşkanımızın hedefleri doğrultusunda, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışır, sevgi, saygı ve tevazu içinde daha güzel bir Menemen için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Din, dil, ırk, mezhep ayırt etmeksizin ilçemizin her noktasına AK Parti belediyeciliğinin farkını yaşatmaya devam edeceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. 2024 yerel seçimlerimizde, makus talihi bizimle değişen Menemenimiz için durmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Partimizi yine birinci yaptık. Şimdi sıra yerelde birinci olmaya geldi. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'Türkiye Yüzyılı' esas şimdi başlıyor."  
 
'KAZANAN MENEMEN VE TÜRKİYE OLDU'
Vatandaşların tercihini kimden yana kullanırsa kullansın seçimlerde kazananın Menemen ve Türkiye olduğunu vurgulayan AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Durmaz, "Kazanan yeni Türkiye'nin mimarı Recep Tayyip Erdoğan oldu.  Yolumuz açık, aydınlık olsun" dedi.

Konuşmaların ardından kutlamalar havai fişek gösterisi, marşların söylenmesi ve halaylarla devam etti.(DHA)

 

Son Güncelleme: 29.05.2023 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176