Uşak'ta 19 Mayıs coşkusu

UŞAK'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104'üncü yılı düzenlenen törenle kutlandı.

Dr. Mehmet Çerçi
19 Mayıs 2023 Cuma 13:12
Uşak'ta 19 Mayıs coşkusu
Dr. Mehmet Çerçi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri sağanak yağış nedeniyle Merkez Spor Salonu'nda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Törene Uşak Vali Yardımcısı Muammer Balcı, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak İl Emniyet Müdürü Ayhan Karaduman, Uşak İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fahri Semiz, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden kutlamada çeşitli spor etkinliklerinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.  Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hacı Tevfik Özdemir, törendeki konuşmasında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın önemine değinerek, "Vatan topraklarımızın üzerinde ilelebet gururla dalgalanacak olan şanlı bayrağımız, gelecek nesillerimize ilham vermeye devam edecektir" dedi.

Konuşmaların ardından halk oyunları ekibi ve sporcular, gösteri sundu. Tören, ulusal yarışmalarda derece elde edenlere madalya verilmesi ile sona erdi.(DHA)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 19.05.2023 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176