Vali Karadeniz'den Şehzadeler Belediyesi'ne teşekkür

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret ederek, Şehzadeler Belediyesi'nin deprem bölgesine yönelik yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

24 Şubat 2023 Cuma 17:26
Vali Karadeniz'den Şehzadeler Belediyesi'ne teşekkür

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremi sonrasında tüm yurtta olduğu gibi Manisa'da da depremzedeler için bir seferberlik başlatılırken, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, çalışmalara destek veren kurum ve kuruluşları ziyaret edip, destekleri ve çalışmaları için teşekkür ediyor. Vali Karadeniz, son ziyaretini Şehzadeler Belediyesi'ne yaptı. Vali Karadeniz, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret ederek, Şehzadeler Belediyesi'nin deprem bölgesine yönelik yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Çelik, Vali Karadeniz'e bölgede ve Şehzadeler'de gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çelik, "Valimizin yönlendirmeleri doğrultusunda belediye olarak seferber olduk. Ciddi bir koordinasyonla bugüne kadar faaliyetlerimizi  yerine getirdik. Bundan sonra da aynı anlayışla devam edeceğiz. Gerek bölgede gerekse ilimizde yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili detaylı bir rapor daha sunmuş olacağız" dedi.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz  ise Başkan Çelik ve Şehzadeler Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Bu büyük felakette tüm kurum ve kuruluşlar gibi belediyelerimiz de tam kadro deprem bölgesine destek olmada büyük gayret gösterdi. Şehzadeler Belediyemiz de bu gayretin içerisinde yer aldı ve almaya da devam ediyor. Bu nedenle de iki haftadır fırsat buldukça hem ilçelerimizde hem il merkezimizde destek olan kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunuyorum. Bu arada bundan sonra da yapılması gereken işler varsa onları da konuşuyoruz" diye konuştu. (DHA)

 

Son Güncelleme: 24.02.2023 22:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.