Yardım kolisinde duygulandıran mesajlar

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük depremin ardından Türkiye yardım seferberliği başlattı. Muğla'nın Bodrum ilçesinde, toplanan yardımlar arasında çocukların ve yardımseverlerin duygu dolu mesajları dikkat çekti. Göktürk Adnan Yavuz da yardım kolisine "99 depremini yaşadım, yüreğim yangın yeri ama güçlü olacağız" notu bıraktı.  

10 Şubat 2023 Cuma 18:33
Yardım kolisinde duygulandıran mesajlar

Kahramanmaraş'da meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından tüm Türkiye yardım için seferber oldu. Bodrum'da toplanan yardım malzemeleri TIR'larla bölge ulaştırıldı. Bodrum İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ekipleri ve gönülleri yardım merkezinde, toplanan malzemeleri kısa sürede paketleyip, bölgeye göndermek üzere gece gündüz yardım çalışmalarını sürdürüyor. Diyabetle Yaşam Derneği Bodrum Şubesi ve Ortakent 12 Nolu ASM'de çalışan doktor,  hemşireler, eczacılar ve gönüllüler deprem bölgesine ilaç tedariği için yardım topluyor. İçerisinde diyabet hastaları için insülinin de bulunduğu 30 kutu ilaç deprem bölgesine gönderildi. Öte yandan, gönderilen yardım kolileri içerisinde çocukların mektupları duygulandırdı. Ebrar Nisa Uslu yazdığı notta, "Merhaba öncelikle herkese geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Size gönderdiğim atkıları annem ördü. İçinizi ısıtması dileğiyle. Sizlere gönderdiklerimiz inşallah iyi gelir. Sizlere dualar ediyoruz. İyi ve mutlu olmanız dileğiyle" ifadelerine yer verdi.

Yardım yapanlardan Göktürk Adnan Yavuz'un da "99 depremini yaşadım, yüreğim yangın yeri ama güçlü olacağız. Biz neler atlattık. Sizi seviyorum canlar. Kapım açık pişmiş aşım sizi bekler. Allah yardımcınız olsun" notunu paylaştığı görüldü. (DHA)

 

Son Güncelleme: 12.02.2023 00:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.