Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, öğrencilerle buluştu

Manisa' da Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği kariyer günlerinin konuğu Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi oldu. Öğrencilere seslenen Çerçi, "Hayalleriniz büyük olsun ama ayaklarınız yere sağlam bassın" dedi.

12 Ocak 2023 Perşembe 14:16
Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, öğrencilerle buluştu


 
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu'nun öğrencilerine yönelik düzenlenen kariyer günleri kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Okulun konferans salonunda düzenlenen programda öğrencilere seslenen Çerçi, eğitimin önemine vurgu yaptı. Çerçi konuşmasında, "Bütün medeniyetler, toplumlar, özellikle sosyal bilimler alanında yetiştirdiği değerlerin üzerinde yükselmiştir. Kendi medeniyetimiz üzerinde yükselmenin çalışmasını yapacağız. İrfanımızı, bilgimizi, sevgimizi, çocuklarımıza ve bizden umut bekleyen mazlum insanlara ışık olarak götüreceğiz. İnsanların beklediği barış, huzur, kardeşlik meşalesini biz taşıyacağız. Hepinizin görevi çok büyük. Hayalleriniz büyük olsun ama ayaklarınız yere sağlam bassın" ifadelerini kullandı. Çerçi, programda öğrencilerin sorularını da yanıtladı. ()
 

Son Güncelleme: 12.01.2023 15:28
Anahtar Kelimeler:
YunusemreMehmet çerçi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.