Yunusemre Belediyesi'nden depremzedeler için kurulacak konteyner evlerin zemin tesviyesine destek

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, depremzedeler için konteyner evlerin kurulacağı Kahramanmaraş ve Hatay'daki bölgelerde zemin tesviye çalışmalarına destek oluyor.

28 Şubat 2023 Salı 16:17
Yunusemre Belediyesi'nden depremzedeler için kurulacak konteyner evlerin zemin tesviyesine destek

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 kenti etkileyen depremler sonrası Türkiye depremzedeler için el ele verdi.  Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de görev bölgesi olan Kahramanmaraş ve Hatay'ın İskenderun'da depremin yaralarının sarılmasına destek oluyor. Enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiği bölgede yaşayan vatandaşlar için konteyner kent kurulumu da devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri komando bölüğü konteyner sahasında dolgu tesviye çalışmalarına katılıyor.  
Amaçlarının depremin yaralarını hızla sarmak olduğunu belirten Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Ülke olarak büyük acı yaşıyoruz. 11 ilimizi etkileyen bu depremin yaralarının sarılması için ilk andan itibaren imkanlarımızı seferber ettik. Depremzede vatandaşlarımızın hayatlarının kolaylaştırılması için bölgede konteyner ev kurulum çalışmaları devam ediyor. Biz de belediye olarak konteyner kent kurulum çalışmalarına dolgu ve tesviye kısmında destek veriyoruz. İnşallah bu zor günleri en kısa sürede atlatacağız" dedi.(DHA)

Son Güncelleme: 28.02.2023 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176