Hikmet Çetin’e Anıtkabir’de Başkan Özalper Eşlik Etti
Ziyarette, Özgür Özel ve parti kurmayları Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine geldi. Genel Başkan Özel mozoleye çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Ardından Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen Özel, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.
ESKİ GENEL BAŞKANLAR DA ANITKABİR’DE
CHP’nin eski Genel Başkanları Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın da törene katıldı. Hikmet Çetin’e Anıtkabir programında CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper eşlik etti.
“ATANIN YOLUNDAN BİR ADIM GERİ ATMAYACAĞIZ”
Ziyaretin ardından açıklama yapan CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, şu ifadeleri kullandı:
“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurundayız. Kuruluş yıl dönümünde hem geçmişimize sahip çıkıyor hem de geleceğe dair kararlılığımızı yineliyoruz. CHP’nin 102 yıllık onurlu yürüyüşünde Manisa örgütü olarak biz de var gücümüzle mücadelemizi sürdüreceğiz. Atamızı, partimizi ve demokrasiyi savunmaya devam edeceğiz. Ulu önderimizin açtığı yoldan bir adım bile geri atmayacağız.
Yaşasın Cumhuriyet!
Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!
Yaşasın bu büyük mirası omuzlayan Cumhuriyet Halk Partililer!”