Hindistan’da tünelde mahsur kalan işçiler 10’uncu günde görüntülendi

Hindistan’ın Uttarakhand eyaletinde 12 Kasım’da inşaatı süren tünelin çökmesi sonucu mahsur kalan işçilerle, kurtarma çalışmalarının 10’uncu gününde görüntülü görüşüldü.

21 Kasım 2023 Salı 10:52
Hindistan’da tünelde mahsur kalan işçiler 10’uncu günde görüntülendi

Hindistan Uttarakhand Eyalet Başbakanı Pushkar Singh, yol çalışması sırasında çöken tünelde mahsur kalan işçilerle bugün görüntülü görültüklerini ve durumlarının iyi olduğunu belirtti. Singh, kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

ENDOSKOPİK KAMERA İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Eyalet Başbakanı Singh, kurtarma çalışmaları boyunca gıda, su ve oksijen için kullanılan büyük çaplı çelik borular aracılığı ile bir endoskopik kamera sistemi kurduklarını ifade etti. Yerel basın mahsur kalan işçilerin sayısının 41 olduğunu belirtirken, Hintli kurtarma ekipleri ise kurtarma çalışmaları çerçevesinde farklı bir bölgeden kazmaya başlaklarını ifade etti. Yetkililer tarafından Cuma günü yapılan açıklamada, bölgeye getirilen yeni bir sondaj makinesinin işçileri güvenli şekilde çıkarmaya yardımcı olacağı ifade edilmişti.

(DHA)

Son Güncelleme: 21.11.2023 11:05
Anahtar Kelimeler:
IçşiTünelHindistan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.