Ataşehir Belediyesine rüşvet operasyonu! Belediye Başkanı gözaltında
Ataşehir Belediyesine rüşvet operasyonu! Belediye Başkanı gözaltında
İçeriği Görüntüle

Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuklara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar.

Tedavi altına alınan çocuklardan 13 yaşındaki Serkan Yıldırım ile 14 yaşındaki Kasım Yıldırım, Ergani Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan M.Y.’nin ise Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Yetkililer, olayın ardından bölgede inceleme başlatırken, yıldırım düşmesi sonucu meydana gelen faciayla ilgili hem adli hem de idari soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Olay, bölgede derin bir üzüntüye neden oldu.