"25 kişiyi öldüren" Prens Harry, ağabeyinden de dayak yemiş!

Prens Harry, İngiliz Kraliyet ailesiyle ilgili çarpıcı iddiaları kaleme aldığı kitabı ‘Yedek’te Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü yazdı.

06 Ocak 2023 Cuma 12:07
"25 kişiyi öldüren" Prens Harry, ağabeyinden de dayak yemiş!

“Guardian” gazetesine kitaptan sızdırılan bilgilere göre, 2019’da Harry, Markle ile yaşadığı başkent Londra’daki evi Nottingham Cottage’ın mutfağında William’ın saldırısına uğradı. Harry’nin evliliği konusunda tartışan William, Markle’ı “zor”, “kaba”, “sinir bozucu” ve “basının hikayesinin papağanı” olarak nitelendirdi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Eşi Düşes Meghan Markle ile 2020’de İngiliz Kraliyet Ailesi’nden ayrılarak ABD’ye taşınan Prens Harry, Salı günü yayınlanacak olan “Spare” (Yedek) adlı anı kitabında abisi Veliaht Prens William’ın kendisine “saldırdığını” iddia etti.

İki kardeş karşılıklı hakaretlerde bulunurken, bir anda William, Harry’yi yakasından tutarak yere savurdu. Harry o anları kitapta şöyle anlattı: “Her şey çok hızlı gerçekleşti. Yakamdan tuttu, kolyemi kopardı ve beni yere devirdi. Üzerine düştüğüm köpeğimim mama kasesi kırıldı ve parçaları sırtımı kesti. Sonra ayağa kalktım ve ona dışarı çıkmasını söyledim.”

'EŞİNE ANLATMA'

William’ın kendisine çocukken yaptıkları gibi karşılık vermesini söylediğini belirten Harry, ancak bunu yapmadığını ifade etti. Pişman bir şekilde özür dileyen William’ın Harry’den yaşananları eşi Markle’a anlatmamasını istediği belirtildi. Harry kitapta saldırıyı eşine hemen anlatmadığını ve ilk olarak terapistine gittiğini yazdı. Harry, Markle’ın daha sonra sırtında “sıyrıklar ve morluklar” fark etmesinin ardından olayı öğrendiğinde “o kadar şaşırmadığını” sadece çok üzüldüğünü dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176