Dr. Mehmet Çerçi

DÜNYADA TÜRKİYE (8 KASIM) Yunanlılar MİT Başkanı Fidan’dan korktu!

Yunan Hellas Journal Gazetesi, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) Yunanistan için tehlikeli hale geldiğini savundu.

08 Kasım 2022 Salı 18:54
DÜNYADA TÜRKİYE (8 KASIM) Yunanlılar MİT Başkanı Fidan’dan korktu!
Dr. Mehmet Çerçi

Yunan Hellas Journal Gazetesi, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) Yunanistan için tehlikeli hale geldiğini savundu. Gazetenin, bugün konuyla ilgili haberinde “Erdoğan'ın yurt dışındaki tüm resmi ziyaretlerinde ve temaslarında MİT Başkanı Hakan Fidan'ın bulunması endişe verici bir nokta. Ayrıca geçmişte Türk Genelkurmay Başkanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığının üstlendiği sınır dışı silahlı operasyonları, görevleri artık MİT üstleniyor” denildi.

TÜRKİYE, TAHIL ANLAŞMASININ UZAMASINI TEKLİF EDECEK

Rus Kommersant Gazetesi ise Türkiye’nin Rusya’ya tahıl anlaşmasını bir yıl uzatmayı teklif edeceğini yazdı. Haberde, Karadeniz Girişimi’nin 19 Kasım'da sona ereceğine dikkat çekilirken, “Türk Milli Savunma Bakanı Akar, ‘Çatışmayı ve insani koşulları ayrı ayrı ele aldık. Ukrayna, Türkiye üzerinden Rusya'ya yazılı garanti verdi. Anlaşmanın bir yıl daha uzatılmasını teklif edeceğiz’ dedi. Rusya'nın BM Daimi Temsilcisi Polyanskiy, BM’nin Rus tahılının ihracatı üzerindeki kısıtlamaları kaldırma sözü verdiğini söyledi.” ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 09.11.2022 00:13
Anahtar Kelimeler:
MİTHakan FidanYunanistan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176