Elon Musk istifa edecek mi?

Elon Musk, Twitter’daki CEO’luk görevinden istifa edip etmeme konusunda başlattığı anket sonuçlandı. Kullanıcıları istifa etmesini istedi.

19 Aralık 2022 Pazartesi 14:57
Elon Musk istifa edecek mi?
Dr. Mehmet Çerçi

Son dönemde Twitter’ı satın alma süreci ve Twitter’ı yönetme biçimiyle tepkilerin odağında olan şirketin yeni sahibi ve CEO’su Elon Musk’ın yaptığı anketin sonuçları belli oldu.

Dün akşam saatlerinde, “Sizce CEO’luk görevini bırakmalı mıyım” sorusuyla bir anket yapan ve anketten çıkacak sonuçlara da uyacağını söyleyen Musk’ın açtığı anketin sonuçlarında dikkat çekici sonuçlar çıktı. 17 milyondan fazla kişinin oy verdiği ankette katılımcıların yüzde 57.5’i istifa etmesini ve CEO’luk görevini başkasına bırakması gerektiğini söyledi.

İSTİFASI BEKLENİYOR

Musk’ın bu sonuçlara karşı nasıl bir hamle yapacağı ise henüz bilinmiyor. Ankete katılanların yüzde 42.5’i ise Musk’ın görevde kalmasını isterken Musk’ın nasıl bir yol planı izleyeceğine dair ise bir açıklama yapılmadı. Anketi paylaştıktan sonra Musk, “Gücü en çok elde etmek isteyenler onu en az hak edenlerdir” mesajını yazmıştı.

Son Güncelleme: 19.12.2022 16:37
Anahtar Kelimeler:
Elon MuskTwitterTeslaSpacex
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176