Dr. Mehmet Çerçi

İddialar Şok edici! Kira ödenmedi, personel tuvalet kağıdını bile kendi getiriyor! Twitter, Seattle ofisini kapatıyor

Sosyal medya platformu Twitter'ın Seattle'daki ofisini kapatacağı ve çalışanlarına da evden çalışmalarını söylediği bildirildi.

30 Aralık 2022 Cuma 18:32
İddialar Şok edici! Kira ödenmedi, personel tuvalet kağıdını bile kendi getiriyor! Twitter, Seattle ofisini kapatıyor
Dr. Mehmet Çerçi

Konuyla ilgili bilgi sahibi kaynakların The New York Times'a verdiği bilgiye göre, Twitter, kirasını ödemeyi bıraktığı için Seattle'daki Century Square Tower'dan tahliye edilmekle karşı karşıya kaldı.

Dr. Mehmet Çerçi

Seattle ofisinde çalışanlara gönderilen bir e-postada, işlerine evlerinden devam etmeleri söylendiği iddia edildi. Twitter'ın artık sadece New York City ve San Francisco'daki ofislerinin açık kalacağı aktarıldı.

Öte yandan şirketin, Bay Area'daki merkezinin de kirasını ödemediği iddia ediliyor. Times'ın haberine göre, şirket Seattle'dak, ofisinde temizlik ve güvenlik hizmetlerini kesmiş, bazı çalışanlar işe kendi tuvalet kağıtlarını getirmek zorunda kalmıştı.

The Seattle Times'a göre kasım ayında Musk'ın Twitter'ın 7 bin 500 kişilik işgücünü yarıya indirmesinin ardından Seattle ofisindeki 208 çalışan işini kaybetmişti.

Son Güncelleme: 30.12.2022 19:12
Anahtar Kelimeler:
Twitter
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.