Madonna'dan AHBAP'a destek! Haluk Levent yanıt verdi!

Dünyaca ünlü sanatçı Madonna'dan Ahbap'a destek geldi. Haluk Levent Madonna'ya teşekkürlerini iletti.

15 Şubat 2023 Çarşamba 10:09
Madonna'dan AHBAP'a destek! Haluk Levent yanıt verdi!

Depremin yaralarını sarmak için dinleyicilerine yardım çağrısı yapan Madonna, bağışlar için ise Haluk Levent'in kurduğu AHBAP derneğini adres gösterdi. Haluk Levent, sosyal medya hesabından Madonna'ya teşekkür etti.

Halk TV'de yer alan habere göre; Kahramanmaraş’ta 6 Şubat'ta 9 saat arayla meydana gelen iki deprem; Adana, Gaziantep, Malatya, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye ve Hatay’da yıkıma sebep oldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken birçok dünyaca ünlü sanatçı da taziye mesajları yayınladı. Bu isimlerden biri de Madonna oldu.Kahramanmaraş merkez üssü olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6'lık depremler, 30 binin üzerinde can kaybına neden oldu. Sanat camiası yaşananlar sonrası tek yürek olurken, dünyaca ünlü isimler de Türkiye'deki depreme kayıtsız kalmadı. Bu isimlerden biri de ABD'li şarkıcı Madonna oldu.

Madonna'nın sosyal medya hesabından yaptığı 'bağış' paylaşımına, AHBAP'ın kurucusu ve başkanı Haluk Levent'ten yanıt geldi. Levent, Twitter'dan, " Thank you Madonna" diye yazdı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Herkes Sevgililer Günü’nde aşktan söz ediyor. Tüm sevgi ve iyileştirici enerjimizi bu şiddetli depremde büyük kayıp ve yıkım yaşayan Suriye ile Türkiye’ye gönderelim. 33 bin 181 kişi öldü. Birçok kişi evini, işini ve tabii sevdiklerini kaybetti. Şehirler tümüyle haritadan silindi. Bu çok üzücü!" ifadelerini yazan Madonna, AHBAP platformuna bağış çağrısında bulunmuştu.

Madonna paylaşımının sonuna, "The Best Place to Donate is—-ahbap.org" (bağış yapabileceğiniz en iyi yer ahbap.org) ifadesini yazmıştı.

Anahtar Kelimeler:
Haluk Levent AhbapMadonna
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.