Eğitim ve iş dünyasının köprüsü: Let’s Future Up

Üniversite öğrencileri tarafından yürütülen ve uluslararası mentorluk projesi olan Let’s FutureUP, yeni dönemin açılışını gerçekleştirdi.

21 Aralık 2022 Çarşamba 08:51
Eğitim ve iş dünyasının köprüsü: Let’s Future Up

Projenin bu yılında uluslararası şirketlerde çalışan 24 Mentor ile Türkiye’nin farklı üniversitelerinde eğitim gören 24 Mentee programda yer alacak. Geleceğe yön vermek isteyen üniversite öğrencileri ile deneyimli iş adamları arasında bir köprü olan Let’s FutureUP projesi kapsamında  7 aylık süreçte mentor ve menteeler  görüşmeler sağlayacak.

Proje geleceğe dair hedefleri olan öğrencilerin kariyer ve iş deneyimi konusunda uzmanlardan destek alarak yeni bir perspektif oluşturmaya çalışmakta. Aynı süreçte mentorluk desteği alan öğrenciler de üniversite sınavına hazırlanan  lise öğrencilerine destek verecek.

 3. yılında 1000’den fazla öğrenciye katkı sağlayan proje yoğun ilgi gördü. (İGFA)

Son Güncelleme: 21.12.2022 23:23
Anahtar Kelimeler:
MentorlukLets Future Up
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.