MCBÜ Tıp Fakültesi 22'nci dönem mezunlarını uğurladı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi 22. Dönem mezunlarını törenle uğurladı.

02 Temmuz 2022 Cumartesi 18:31
MCBÜ Tıp Fakültesi 22'nci dönem mezunlarını uğurladı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi 22'nci Dönem'de 163 mezun verdi. Geleceğin doktorları için Sağlık Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde mezuniyet töreni düzenlendi. Törene, Rektör Vekili Prof. Dr. Kıvanç Günhan, Büyükşehir Belediyesini temsilen Erhan İnce, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Bilir, Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüsnü Uz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Vural, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyhun Kürşat, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nuri Özkütük, Prof. Dr. Pınar Çelik, Manisa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş, MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu ve Başhekim Yardımcıları, Eczacılar Odası adına Eczacı Duygu Yılmaz, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.
Törende mezunlar adına bir konuşan dönem birincisi Dr. Aslı Aldemir , "Bu akşam burada dönem arkadaşlarımla birlikte yürüdüğümüz ve uğruna çokça emekler verdiğimiz bu 6 yıllık uzun zorlu yorucu ama bir o kadar da heyecan ve gurur verici yolun sonuna ulaşmanın vermiş olduğu mutluluğu siz değerli konuklarımız ile paylaşmanın sevinci içerisindeyiz. Mesleğimizi öğreten değerli hocalarımıza şahsım ve dönemim adına teşekkür ederim"  dedi.
MCBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Vural da törendik konuşmasında, "Eğitim sürecinizde ameliyathaneye girdiğiniz, acil serviste hasta karşıladınız, seminerler anlattınız. Çok çalıştınız. Hastalara şefkatle yaklaşıp güven verdiniz, hekim olmanın, çocukları, insanı; tüm canlıları sevme ile ilişkili olduğunu öğrendiniz. Ama her şeyin ötesinde arkadaş oldunuz, sıkı dostluklar kurdunuz. Ekip olma ruhunu yakaladınız. Bu dostluklarınız hayatınız boyunca devam edeceğine inanıyorum. Aldığınız eğitim sayesinde görev yerlerinizde hiçbir eksiklik hissetmeyecek ve hastalarınıza en doğru yaklaşımı göstereceksiniz. Sizlere mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. Hastalarınıza daima şefkat, ilgi ve bilim ile yaklaşınız" dile konuştu.
Konuşmaların ardından Tıp Fakültesi'nde 25 hizmet yılını dolduran öğretim üyelerine Rektör Vekili Prof. Dr. Kıvanç Günhan tarafından plaket takdiminin ardından dönem birincisi Dr. Aslı Aldemir, dönem ikincisi Dr. İsmail Esendir, dönem üçüncüsü Dr. Hafize Kodaş'a onur belgesi ve ödüllerinin takdim edildi. Ayrıca tüm mezunlara mezuniyet belgelerinin verilip, Acil Tıp Derneği Yılın İntern Ödülü ve Akran Eğitimi teşekkür belgeleri de dağıtıldı. Tören, Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hatice Mavioğlu tarafından Hipokrat yeminin okutulması ve mezunların keplerini gurur ve sevinçle fırlatmaları ile sona erdi.
(DHA)

Son Güncelleme: 05.07.2022 17:20
Anahtar Kelimeler:
Cbü Tıp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176