Uzman öğretmenlik sınavında geri adım yok

Sınav 19 Kasım Cumartesi günü yapılacak.

16 Kasım 2022 Çarşamba 10:14
Uzman öğretmenlik sınavında geri adım yok

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin ve mesleki sendikaların tüm tepkilerine rağmen Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavını yapmakta kararlı. Sınav 19 Kasım Cumartesi günü yapılacak.
Sınavın giriş belgesi ile ilgili gözler bugün Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılacak açıklamadaydı. Adaylar giriş belgelerinin yayınlanmasının ardından hangi merkezlerde sınav olacakları bilgisine ulaşabilecekler. İşte sürece ilişkin bazı detaylar…

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAV YERLERİ AÇIKLANDI


MEB sınava ilişkin yayınladığı kılavuzda giriş belgelerinin 14 Kasım’da erişime açılacağını duyurmuştu. Sınav giriş belgeleri ile ilgili yapılan açıklamada "19 Kasım 2022 Cumartesi günü yapılacak Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı giriş belgeleri, "basvuru.meb.gov.tr" adresinde erişime açıldı.
Uzman ve başöğretmenlik için sınava katılacak öğretmenler, MEBBİS ve e-Devlet şifreleri ile sisteme girerek belgelerine erişebilecek." denildi

Son Güncelleme: 16.11.2022 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176