Asgari ücret zammı sonrası fırsatçılara sıkı denetim

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, asgari ücret zammını fırsat bilerek haksız fiyat artışlarına giden fırsatçılara karşı bakanlık tarafından denetimlerin yoğunlaştırıldığını duyurdu.

23 Aralık 2022 Cuma 16:59
Asgari ücret zammı sonrası fırsatçılara sıkı denetim

Asgari ücret zammını fırsat bilenlerin haksız fiyat artışlarına gitmesi üzerine Ticaret Bakanlığı harekete geçti.

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, fırsatçıların fiyatlarına karşı Bakanlığımız denetimleri yoğunlaştırdığını duyurdu.

Haklı bir gerekçeye dayanmayan artışların tespiti halinde sorumlulara en ağır idari cezalar uygulanacağını belirten Bakan Muş, paylaşımında, "Konuyu yakından takip ediyoruz. Hükümetimizce vatandaşlarımızın refahını artırmak için atılan adımların fırsatçılar tarafından suistimal edilmesine asla müsaade etmeyiz. Bu konuda vatandaşımızın hakkını-hukukunu koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı. (İGFA)

Son Güncelleme: 23.12.2022 21:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176