Bakan Nebati Binance CEO'suyla görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından hacim bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance'ın kurucusu ve CEO'su Changpeng Zhao ile görüştüğünü duyurdu.

27 Temmuz 2022 Çarşamba 15:25
Bakan Nebati Binance CEO'suyla görüştü

Binance‘ın kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao ile görüşen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, blokzincir ekosistemi, kripto varlıklar konularında değerlendirmeler yaptıklarını açıkladı.

Görüşmeye ilişkin paylaşımı sosyal medya hesabından yapan Bakan Nebati, “Binance kurucusu Sayın Changpeng Zhao ile videokonferans aracılığıyla bir görüşme gerçekleştirdik. Blokzincir ekosistemi, kripto varlıklar konularında değerlendirmeler yaptık” diyerek videokonferanstan görüntüler paylaştı. ANKARA (İGFA) 

Son Güncelleme: 27.07.2022 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176