Bakan Nebati'den 'sanayi üretimi' yorumu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, dünyanın gelişmiş ekonomilerinde sanayi üretimi hız keserken, Türkiye'de ise sanayi üretiminin Ekim ayı itibarıyla hem aylık, hem de yıllık bazda güçlü bir artış gösterdiğini belirtti.

13 Aralık 2022 Salı 13:43
Bakan Nebati'den 'sanayi üretimi' yorumu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ekim ayı ara malında, dayanıklı tüketim malında, sermaye malında üretimin güçlendiği bir ay olduğuna vurgu yaptı.

Yerli üretimi ve ihracatı önceleyen politikalar kapsamında sanayide çarkların hızla dönmeye devam ettiğini belirten Bakan Nebati, "Dün verisi açıklanan istihdamdaki artışın ardından sanayi üretimindeki yükseliş, Türkiye Ekonomi Modeli'nin çıktılarını bizlere göstermeye devam etmektedir" ifadelerini kullandı.ANKARA (İGFA)-

Son Güncelleme: 13.12.2022 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176