Binance, Bitcoin çekim işlemlerini geçici olarak durdurduğunu açıkladı

Kripto para platformu Celsius’un çekim işlemlerini askıya almasının ardından kripto piyasasında bir endişe verici haber de en büyük kripto platformu olan Binance’dan geldi.

13 Haziran 2022 Pazartesi 18:02
Binance, Bitcoin çekim işlemlerini geçici olarak durdurduğunu açıkladı
Dr. Mehmet Çerçi

Binance’dan yapılan açıklamada, “Binance zincir üzerinde takılı kalan bir işlemden dolayı BTC ağındaki #Bitcoin çekimlerini geçici olarak durdurdu” ifadelerine yer verildi. Binance “Ekibimiz sorunu çözmek için çalışıyor ve yakında daha fazla detay paylaşacağız. Çalışma devam ederken, diğer ağlar üzerinden BTC çekmeye devam edebilirsiniz” dedi.

Cuma günü ABD enflasyon verisiyle 30.000 doların altına gerileyen Bitcoin, hafta sonu da düşüşünü sürdürerek dün 28.000 doların altına gerilemişti. Bugün ise Asya piyasalarının açılmasıyla yeni bir satış dalgası geldi. Sabaha karşı Bitcoin 25.102 dolara gerilemesinin ardından 26.000 dolara geri yükseldi. Bitcoin böylece Aralık 2020'den bu yana en düşük seviyesini görmüş oldu. Son yaşanan kısmi telafiye rağmen günlük düşüşü yüzde 5.2 oldu.

Son Güncelleme: 15.06.2022 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176