Borç 14 milyon lirayı buldu! Tunceli Belediyesi'nin elektriği kesildi

Elektrik faturasının artık 2 milyon liraya geldiğini belirterek faturaları ödeyemediklerini söyleyen Tunceli Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'na kötü haber geldi.

14 Aralık 2022 Çarşamba 12:20
Borç 14 milyon lirayı buldu! Tunceli Belediyesi'nin elektriği kesildi

KARAR.COM'DA YER ALAN HABERE GÖRE ; Elektrik şirketi yaklaşık 14 milyon lirayı bulan borçlardan dolayı belediyenin hizmet binası ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nün elektriğini kesti.

Tunceli Belediyesi’nin Hizmet Binası ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nün elektriği biriken borçlardan dolayı enerji şirketi tarafından kesildi. Elektrik şirketinin, halk ekmek fırını ile itfaiye binasının elektriğini kesmediği öğrenilirken, toplam borç yaklaşık 14 milyon TL'yi buluyor.

Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, birim müdürlerini acil toplantıya çağırdı. Hizmet binasında, işlerin aksamaması için jeneratör devreye sokuldu.

Maçoğlu, Halk TV'de katıldığı bir yayında bir yıl önce 300 bin lira gelen elektrik faturasının artık 2 milyon liraya geldiğini belirterek, "Geçen ay 2 milyon geldi. Ben duyduğumda 400 bin gelmişti, sonra 2 milyon geldi. Ödemiyoruz. Zaten şu an 9-10 yıl kesildi. Park Bahçeler ortak kullanım alanlarını kesiyorlar. Biz müdahale ediyoruz açmaya çalışıyoruz açık söyleyeyim. Kimseden sakladığımız bir şey değil. Ama merkezden kesiyorlar bu sefer" ifadelerini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 14.12.2022 12:24
Anahtar Kelimeler:
Tunceli Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176