Hazine ve Maliye Bakanlığı atılacak yeni adımları açıklayacağını duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanlığı bir basın açıklaması yayınlayarak içinden geçilen sıkıntılı döneme rağmen uygulanan politikalar sayesinde bu sürecin başarıyla atlatılacağını belirtti ve yeni adımlar silsilesini kamuoyuyla paylaşacaklarını duyurdu.

10 Haziran 2022 Cuma 01:09
Hazine ve Maliye Bakanlığı atılacak yeni adımları açıklayacağını duyurdu
Dr. Mehmet Çerçi

Sosyal medya hesabından paylaşılan basın açıklamasında "Yakın dönemde salgının dünya üzerinde bıraktığı etkiler henüz tam anlamıyla silinememişken yakın coğrafyamızdaki savaşın küresel ekonomiyi çok daha zorlu bir sürece taşıdığını birlikte deneyimliyoruz. İçinden geçtiğimiz bu sıkıntılı döneme rağmen uyguladığımız politikalar ile bu süreci de başarıyla atlatacağımızdan şüphemiz bulunmamaktadır" denildi.

Dr. Mehmet Çerçi

Vatandaşların art niyetli felaket tellallarına prim vermek yerin geleceğe yönelik gayretlerini devam ettireceklerine olan inancı vurgulayan açıklamada "Bu bağlamda başta enflasyon ve döviz kuru olmak üzere gündemimizde yer alan bazı ekonomi başlıklarında, ekonomi yönetimimiz Türkiye Ekonomi Modeli çerçevesinde, hızlı ve çözüm odaklı adımlar atmaya devam edecek olup; atacağımız yeni adımlar silsilesi bu akşamdan itibaren Bakanlığımız ve ilgili kurumlarca kamuoyu ile paylaşılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Son Güncelleme: 10.06.2022 01:13
Anahtar Kelimeler:
Hazine
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.