ŞOK'tan depremzedeler için istihdam desteği

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından ŞOK Marketler, yıl boyunca tüm Türkiye’de yapacağı işe alımlarda önceliği depremzede vatandaşlara verecek.

24 Şubat 2023 Cuma 13:49
ŞOK'tan depremzedeler için istihdam desteği
Dr. Mehmet Çerçi

ŞOK Marketler, Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen deprem felaketi için dayanışma seferberliği kapsamında istihdamda önceliği depremzede vatandaşlara vereceğini duyurdu.

2023 yılı boyunca 81 ilde yapacağı tüm işe alımlarda işin gereksinimlerini sağlayan uygun adaylar arasından afetten etkilenenlere öncelik tanıyacak olan ŞOK Marketler, depremzedelerin iş gücüne katılıp tekrar ihtiyaçlarını karşılayabilir hale gelmesi ve gündelik hayatlarına dönebilmesine destek olacak.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel, ülke genelinde yaşanan ve herkesi büyük üzüntüye sevk eden deprem felaketi sonrasında yaraların hep birlikte sarılması için bölgeye desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

İSTANBUL (İGFA) 

Son Güncelleme: 24.02.2023 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176