Yerel seçimler öncesi iki önemli sektör İstanbul'da buluşacak

Yerel seçimler öncesi, Tüyap Beylikdüzü’nde de iki önemli sektör buluşması SIGN İstanbul ile PROMOGIFT İstanbul ile birlikte 21-24 Eylül tarihlerinde eş zamanlı gerçekleştirilecek.

07 Haziran 2023 Çarşamba 09:40
Yerel seçimler öncesi iki önemli sektör İstanbul'da buluşacak

Türkiye'de önümüzdeki yıl Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimler öncesinde Tüyap Beylikdüzü’nde de iki önemli sektör buluşması birden gerçekleşecek.

 
Endüstriyel reklam ve dijital baskı sektörlerinin bölgesindeki en büyük fuarı SIGN İstanbul ile Kurumsal Tanıtım ve Reklam Ürünleri Fuarı PROMOGIFT İstanbul, 21-24 Eylül tarihlerinde eş zamanlı olarak düzenlenecek.

Tarsus Türkiye Fuarlar Direktörü Seda Bozkurt, “Özellikle dijital baskı merkezleri ve promosyon firmaları, siyasi partilerin ve adayların seçim propagandasında en önemli tedarikçiler olacak. Bu süreçte gerçekleştirilecek tanıtımlardan milyonlarca liralık ek gelir bekleyen dijital baskı merkezleri ve promosyon firmaları, seçim heyecanını sandıklardan önce SIGN İstanbul ve PROMOGIFT İstanbul’da yaşayacak” dedi.İSTANBUL (İGFA) 

Son Güncelleme: 07.06.2023 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176